logo

Aluminium

Aliplast

Aluminium: het materiaal voor de strengste vereisten

Het toegenomen gebruik van aluminium als materiaal voor ramen is al jarenlang in vele Europese markten te zien en het verovert ook de Belgische markt. Dit hoogwaardige, duurzame en weerbestendige materiaal is uniek door zijn vormbaarheid en zijn veelvoud aan kleuren. Voor veel bouwheren zijn vooral het uniforme zicht en de grote glasoppervlakken van aluminium huisdeuren, schuifdeuren en ramen een belangrijke reden om in het volste vertrouwen voor dit materiaal te kiezen.

Design

Vooral door zijn optische kwaliteiten kan aluminium scoren: zijn hoge statische waarden maken uitgerekend bij grote formaten slanke profielen mogelijk en waarborgen zo een maximale lichtinval. Buiten en binnen kunnen verschillende kleuren worden aangebracht, zodat bijvoorbeeld een aan de buitenkant opvallende gevel aan de binnenkant in rustigere kleuren kan worden afgewerkt. Bovendien biedt het volledig verborg beslag Avantec van Schüco een uitstekende vormgeving met zuivere lijnen, omdat er geen banden aan de rand van het raam zichtbaar zijn... een voordeel dat ondertussen bij Schüco standaard is geworden.

Comfort

Het aluminium raam dat hoe dan ook al overtuigt door zijn lichtlopende bediening, wordt vooral comfortabel als het systeem ook nog eens geautomatiseerd wordt. Hiervoor beschikt Schüco over een wereldwijde nieuwigheid: de TipTronic. Deze technologie werkt zoals de centrale vergrendeling in een auto en ze wordt met een elektrische ruitbediening gecombineerd.

Veiligheid

Ook op het vlak van veiligheid biedt aluminium de beste mogelijkheden om uw have en goed te beschermen. Van uitrustingen met een hogere weerstandsklasse tegen inbraak tot penetratie- en explosiewerende systemen en brandwering zijn er tal van opties die in combinatie met de gepaste beslagsystemen en beglazing een maximum aan veiligheid waarborgen.

 
gratis offerte

CONTACT

Showroom

Dendermondesteenweg 59
9070 Destelbergen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
van 10u tot 13u & van 14u tot 18u
Zaterdag: van 10u tot 15u
Gesloten op zon- en fesstdagen.

Telefoon / Fax

+32 9 330 40 00

info@arisol.be
 

geregistreerd aannemer. nr: 06.20.00
kiwa certified