logo

SECTIONAAL DEUR


sectionaal 1 De moderne en elegante sectionaaldeur opent verticaal naar boven. Daardoor bespaart u ruimte voor en in de garage - een beslissend voordeel bij korte opritten en voertuigen met grote afmetingen zoals monovolumewagens, bestelwagens en terreinvoertuigen.
Met een sectionaaldeur van Hörmann kiest u voor tientallen jaren knowhow van een groot internationaal merk. Hörmann sectionaaldeuren zijn met de grootste zorg vervaardigd uit de beste materialen. Zij bieden een optimaal bedieningscomfort en maximale functionele betrouwbaarheid. Daarvoor is onze goede naam de beste garantie.

De elegante Hörmann sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij.
Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Ze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Geautomatiseerde Hörmann sectionaaldeuren bedient u even gemakkelijk als uw televisietoestel. Eén druk op de knop en u rijdt, beschut tegen weer en wind, uw garage binnen.


sectionaal 2

 
gratis offerte

CONTACT

Showroom

Dendermondesteenweg 59
9070 Destelbergen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
van 10u tot 13u & van 14u tot 18u
Zaterdag: van 10u tot 15u
Gesloten op zon- en fesstdagen.

Telefoon / Fax

+32 9 330 40 00

info@arisol.be
 

geregistreerd aannemer. nr: 06.20.00
kiwa certified