logo

Hörmann Poorten

Gun uw auto een mooi verblijf !

BERRY Kanteldeur

De beproefde Berry-kanteldeur draait naar buiten open en komt vervolgens onder het plafond van uw garage tot stilstand. Meer dan 20 deurmotieven van staal en hout bieden u een vrije keuze bij het ontwerp.

U koopt de originele kwaliteit
Kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort. Uitgekiende techniek dankzij 50 jaar know-how in de constructie van garagedeuren en aandrijvingen. Een brede waaier aan deurmotieven, passend bij elke bouwstijl. Deze voordelen vindt u alleen bij de originele Hörmann Berry-deuren.

Garagedeur en huisdeur op elkaar afgestemd met de exclusieve Hörmann designlijn
Dat is nu mogelijk dankzij het nieuwe designprogramma, een echt unicum. Waar tot nu toe de huisdeur het enige visitekaartje was, kunt u nu ook uw garage als evenwaardige blikvanger vormgeven.

ET-Kanteldeur

De ET-kanteldeur is bij uitstek geschikt voor garages met een getoogde latei, een korte oprit of een ligging aan het trottoir.

Een korte oprit, een rondboog of een garage aan het trottoir? Geen probleem!

ET-deuren bieden u de ideale oplossing: het deurblad blijft immers binnen de gevel tijdens het openen en sluiten. Dus ook zeer handig als uw garage vlakbij het trottoir ligt, want voorbijgangers worden niet gehinderd.

Twee types in staal of geschikt voor een vulling naar keuze:

  • ET 100, voor enkele en seriegarages, in standaard- en niet-standaardmaten

  • ET 400, voor kleine collectieve garages in de woningbouw
     

 

SECTIONAAL DEUR

De moderne en elegante sectionaaldeur opent verticaal naar boven. Daardoor bespaart u ruimte voor en in de garage - een beslissend voordeel bij korte opritten en voertuigen met grote afmetingen zoals monovolumewagens, bestelwagens en terreinvoertuigen.
Met een sectionaaldeur van Hörmann kiest u voor tientallen jaren knowhow van een groot internationaal merk. Hörmann sectionaaldeuren zijn met de grootste zorg vervaardigd uit de beste materialen. Zij bieden een optimaal bedieningscomfort en maximale functionele betrouwbaarheid. Daarvoor is onze goede naam de beste garantie.

De elegante Hörmann sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij.
Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Ze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Geautomatiseerde Hörmann sectionaaldeuren bedient u even gemakkelijk als uw televisietoestel. Eén druk op de knop en u rijdt, beschut tegen weer en wind, uw garage binnen.

Partnerlook

Garagedeur en huisdeur in partnerlook
Met de bijzonder exclusieve Hörmann designdeuren geeft u uw huis een persoonlijk karakter, waarmee u boven het alledaagse uitstijgt. De vele varianten met stijlvol geordende elementen maken deze design-garagedeuren, vooral in combinatie met de Hörmann design-huisdeuren, tot een echte blikvanger en een uitdrukking van uw hooggestelde eisen

 
gratis offerte

CONTACT

Showroom

Dendermondesteenweg 59
9070 Destelbergen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
van 10u tot 13u & van 14u tot 18u
Zaterdag: van 10u tot 15u
Gesloten op zon- en fesstdagen.

Telefoon / Fax

+32 9 330 40 00

info@arisol.be
 

geregistreerd aannemer. nr: 06.20.00
kiwa certified