logo

Verano® Sectionaal poorten

verano sectionaal

Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Verano® op hun waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

Motoren en besturingen

Wanneer u thuiskomt wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener van Verano® komt dit comfort binnen uw bereik.

De motor

U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.

De opener

  • Snelle en geruisloze opening van uw garagedeur
  • De garagedeur openen, sluiten of stoppen met 1 druk op dezelfde toets van de afstandsbediening.
  • Handzender is toepasbaar op meerdere accessoires

Garagedeur paneel mogelijkheden

De garagedeuren van Verano® zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren zijn ze in iedere stijl toe te passen. Kijk hieronder welke garagedeur paneel oplossingen Verano® u heeft te bieden.

Garagedeur paneelkleuren

De Verano® garagedeuren zijn afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig zijn. De standaardkleur voor de buitenzijde van de garagedeur panelen is wit (RAL 9016). De garagedeur panelen zijn tevens in alle RAL kleuren te verkrijgen.

 
gratis offerte

CONTACT

Showroom

Dendermondesteenweg 59
9070 Destelbergen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
van 10u tot 13u & van 14u tot 18u
Zaterdag: van 10u tot 15u
Gesloten op zon- en fesstdagen.

Telefoon / Fax

+32 9 330 40 00

info@arisol.be
 

geregistreerd aannemer. nr: 06.20.00
kiwa certified